Overslaan en naar de inhoud gaan

Verwarming

Bij MATTEC kan u terecht voor de installatie van centrale verwarming op gas, stookolie of een warmtepomp.
Lees meer
Als een defect aan uw verwarmingsinstallatie opduikt, dan laat Mattec u niet in de kou staan.
Lees meer
Een verwarmingsketel ziet of hoort u amper, tot hij het op een dag begeeft. De meest efficiƫnte manier om plotse defecten aan een verwarmingsketel te vermijden, is het jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud van de installatie.
Lees meer
Een verwarmingsaudit beoordeelt het rendement van een verwarmingsketel en de ketelgrootte ten opzichte van de verwarmingsbehoeften van een gebouw. Oudere verwarmingstoestellen hebben vaak een slecht productierendement. De audit geeft aan welke maatregelen (van verbeteringsvoorstellen tot de vervanging van een ketel) aangewezen zijn.
Lees meer
Is het u al overkomen dat niet alle delen van uw radiator of vloerverwarming voldoende warm krijgen? Dan is de kans bestaand dat uw verwarming nood heeft aan een reiniging of spoeling. Ook zichtbare corrosie op leidingen en kraanwerk of steeds terugkerende storingen in de verwarmingsinstallatie zijn vaak een teken aan de wand.
Lees meer
MATTEC is erkend voor het keuren en controleren van uw stookoliereservoir. Wij voeren de werken uit conform VLAREM (Vlaams Reglement Milieuvergunningen) die wettelijk van toepassing zijn.
Lees meer