Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Wat is Mattec?Mattec

Mattec is een specialist in het plaatsen, onderhouden, herstellen en optimaliseren van verwarmingsinstallaties en gebouwbeheersystemen. Al tien jaar helpen we zowel particulieren als bedrijven, scholen en zorginstellingen in de ruime regio West-Vlaanderen.

We streven ernaar om elke klant vooruit te helpen met een bedrijfszekere verwarmingsinstallatie. De werken voeren we uit met de grootste zorg, alsof het om onze eigen installatie gaat. Mattec let op de kleinste details, om ervoor te zorgen dat een installatie technisch perfect in orde is.

Een perfect eindresultaat gaat voor ons echter verder dan de installatie. Tijdens de voorbereiding kan je bij ons terecht voor het ontwerpen en bestuderen van stookplaatsen en verwarmingsinstallaties. En na afloop laten we een propere werf achter, komen we onze garantiebeloften stipt na en bieden we een flexibele herstel- en onderhoudsservice aan.

Bovenal blijven we 24/7 klaarstaan voor dringende depannages.

Modern, betrouwbaar én betaalbaar

Mattec onderzoekt continu welke innovaties en evoluties op vlak van HVAC nuttig kunnen zijn om het comfort van zijn klanten te verhogen.

Net als veel van onze klanten en bouwheren is Mattec ervan overtuigd dat een verwarmingsinstallatie voor duurzame meerwaarde kan zorgen. Met recycleerbare materialen, geïntegreerde installaties en oog voor het energieverbruik, de onderhoudskost en de vervangingskost willen we voor onze klanten meerwaarde op lange termijn creëren.

We kiezen daarbij voor technische uitrustingen die modern, betrouwbaar én betaalbaar zijn. Via onder andere verwarmingsaudits en haalbaarheidsstudies zoeken we voor elk duurzaam project naar een aanvaarbare terugverdientijd (Life Cycle Cost).